Taggartisdag yes yes!
Jobbat 10-17 idag och sen hem och laga myyyyycket god mat med simpi. Blev köttfärsbiffar med lök, ris och tzatsiki till det, mm god matlåda att se framemot imorgon.
Efter det bokade vi flygbiljetter till budapest, jaa knappt tro det är sant! Äntligen säger jag bara, har längtat efter detta så länge. Men nu är biljetterna och hotellet bokat så nu kör vi!!! 

Allsång med Tomas ledin och Mumsmåns var ju inte heller dumt. Värmer upp lite inför nästa helg då vi ska se ledin live här i Linköping, så mysigt! Simon hjälpte mig och slinga håret samtidigt också, så nu väntar jag på att få tvätta ur det! Mer då? Västkusten är också bokat så det ser jag såå mycket framemot, blir härligt med lite semester (haha tre dagar men något ialf!) blink blink

Imorgon jobbar jag som vanligt och sen är det helg för mig del, jassi kommer på besök och vi ska bättra på brännan ordentligt 😁 nu ska jag vandra mot duschen! Hejs

hur söt är inte vår lilla alfa?
att blogga är bara roligt när man känner fört, så har inte direkt prioriterat att skriva ner vad jag gör se senaste dagarna. jag har haft en härlig ledighet på två dagar hemma och det är jag tacksam över! 


idag har jag jobbat och sen bara slöat med godis framför tvn, såg precis Jerry maguire och ååå den filmen är så fiiiin. "You complete me". Blöööö böl hela kvällen lång haha! Imorgon väntar jobb och tvättid, kul söndag jaoo. senare i veckan kommer förhoppningsvis jassi hit på häng i solen! WOHO

Annars väntar Ledinkonsert och västkusten om två veckor, hur härligt? Sen börjar det kännas som att värmen är påväg också, det tackar vi för!

Här är en liten vitamindryck jag hitta på mataffären, nåt för dig? Huhi


hatar att jag alltid vill hem när jag umgåtts med en del av familjen, det får mig att inse att jag trivs mycket bättre hemma! jag trivs här, jag är så glad över mitt jobb och mina arbetskamrater och att vara sambo med simon är bara bäst! men jag saknar allt där hemma, familjen, huset och friheten.. ibland vill jag bara åka hem för att ha semester från lägenhetslivet! jag är så tacksam och stolt över att jag ändå tagit det här steget, nu uppskattar jag allt där hemma sååå mycket mer så är så glad att jag tagit mig så här långt ändå. trots motgångarna sitter jag här, en bra bit på vägen! men det ska bli skönt att komma hem över midsommar, så skönt.