Snart dags för hemfärd för att fira mamma som fyllde igår, blir tapasbuffe med kallskuret och hela familjen samlad, perfekt! 
Imorgon vid niotiden åker jag och min bästa bror till Göteborg och summerB, kan inte bli en bättre avslutning på en längre ledighet. Efter denna vecka kör vi på igen som vanligt på up! 

Haha btw så ringde dom precis nyss från espressohouse och ville bestämma intervju med mig? Hon sa att vi redan pratat tidigare och att hon nu ville träffa mig! What? Jag har sökt jobb där för längesen och fick ett mail därifrån för någon dag sen om att de fortfarande håller på med ansökningarna? Va? Aja, hon skulle spara min ansökan och jag skulle ringa upp om jag blev intresserad av mer jobb! Knas. Men kul! 

Nu är jag osäker på om jag verkligen fått med allt i packningen, har dragit ut på det hela dagen för att verkligen inte glömma nåt, så vi får se om jag får med allt! Biljetterna skrev jag ut i söndags, olivia har tågbiljetterna, legget och kortet dvs plånkan är i väskan så det viktigaste är ju med, right? Och trots att det står R E G N på schemat så är jag så exited, galet kul ska det bli!!! 

Nu dags för en kopp te och vänta på Simon att komma hem så vi kan åka, hejs
Denna vecka spenderar jag här i Linköping! Gårdagen gick åt att städa heela läggan och tvätta och bara vara allmänt duktig haha. Nu är det rent och fint iallafall, skönt. 

Idag kommer jassi och hennes mamma och hälsar på, ska bli asmysigt! blir väl några vändor på stan och sen sleepover med J! Wihu. Snart dags att packa veckan inför summberB också, ååå vad kul det ska bli! Kollar varje dag på vädret om det blir bättre, glad bara vi slipper regn..

Bilder från senaste dagarna
torsdag och inte långt kvar till helg. ledigt har jag ju haft hela veckan så klagar inte, men ska bli skönt med både grillkväll imorgon och vårfest på lördag! 

igår spenderade jag hela dagen med mamma, vi kollade lite olika loppisar, mberg och tant grön i vintrosa. hittade massa fynd och hela dagen var bara så himla bra! så tacksam över att ha en sån underbar mamma som jag kan spendera så mycket tid och tankar med! 
På kvällen hann jag slänga i mig jordgubbar med mjölk (🙏🏼❤️) sen var det mot stan för att spontanhänga med Anna och B, det var lika mysigt som alltid + att det var skönt att ta igen lite tid! Bra kväll. 

Nu lite random bilder
Fullkomligt ä l s k a r att gå promenader i den här naturen, så sjukt mysigt och lugnande. måste bo såhär i framtiden!
Förra året vid den här tiden
Bild från Halmstad när Simon bodde där
-