Hallåå. 
Gud vilken bra dag det var igår. Så perfekt på alla sätt och jag kan fortfarande inte smälta glädjen. Så sjukt glad och lycklig just nu och vill vara i denna bubbla föralltid!

Började dagen med en promenad till tornby, var på min sista intervju på ur&penn och det kändes bra! Gick runt och strosade lite och skulle egentligen inte köpa nåt men hittade en ursnygg tröja så den fick följa med hem👍🏼
Efter det tog jag en runda på Ikea och fick med mig lite fina sugrör mm. 

Åt somsagt lunch på balkongen och det var sååå skönt! Spenderade sen hela eftermiddagen i solen tills dom ringde från ur&penn och meddelade att jag fick jobbet!! Åååh så himla sjukt jävla piss glad är jag🎈 så jag överraskade Simon när han kom hem med lite bubbel och en skål så avbokade vi träningen och gick ut och satte oss på uteservering och firade tillsammans istället. Åh underbara tisdag. Så himla bra dag på alla sätt! 

Avsluta kvällen med att gå en långpromenad i solen och sen slingade han mitt hår lite ljusare, gullis❤️ så nu är jag redo för att toppa mig ordentligt idag så att mitt slitna försvinner, usch. 
Ska även handla så att jag kan börja baka lite inför födelsedagsfirandet som vi ska ha på fredag! Wiee. 

Nu, lite bilder!

///

Kommentera

Publiceras ej