Hola.

Söndag och simpklimp och jag har varit effektiva! Sov länge (9.15 typ haha), långfrukost framför filmen vi började se igår och sen iorning och promenad till stan! Hittade en svart tröja till Simon som han kan ha på pippikalaset nästa helg, haha japp vi ska på pippikalas! Jollan fyller 2 och temat är Pippi. Emma, som är livets barnfestfixare har bakat och pysslat huur mycket som helst så det kommer bli så kul! Alla har även fått en roll som man ska klä ut sig till så Anton och simp ska vara dunderkarlsson och blom (alltså tjuvar), haha! Själv ska jag vara prussiluskan så på med brillorna och hatten! 

Provade även en tunn peakjacka på Intersport och den var såå snygg! Både mamma och Simon har såna där tunna dunjackor och säger att dom är såå bra, så funderar faktiskt på att införskaffa mig en till hösten! Surt dock att den ligger på 2499:-... 

Hittade en träningstischa till simp och sen hemåt! Nu har vi precis städat heela lägenheten och lagt oss i soffan, puh. Det som är kvar av denna dag är träning för oss båda vid 17 och laga middag, sen får vi äntligen gosa ner oss i soffan igen innan nästa vecka kan börja! 
Simon i sin tjuvoutfit och favoriter på fikabesök💕

Kommentera

Publiceras ej